2011. szeptember 1., csütörtök

HAMIS TOJÁS-PIZZA

/PIZZA FINTA DI UOVA/

Egy ujabb valtozat "hamis pizzara" .



Hozzavalok:

6 tojas
1 dl tej
2 kanal finomliszt
so, olivaolaj
1 mozzarella
10 dkg sonka
1 kis csokor rukola

A tojasokat felverjuk egy csipet soval, hozzaadjuk a tejet es a lisztet.
Egy sutopapirral kibelelt es olivaolajjal megkent kerek pizzatepsibe ontjuk.
200 fokra bemelegitett sutoben 10 percig sutjuk.
Ekkor kivesszuk, rarakosgatjuk a vekonyra szelt sonkat es a kockara vagott
mozzarellasajtot.
Ujabb 5 percre visszatesszuk a forro sutobe.
Talalasnal vagott friss rukolat halmozunk a tetejere.

(nagyon finom lesz, ha a sonka melle, gombat is teszunk, ekkor a rukola
el is maradhat).