Hozzavalok (4 szemelyre):
1,5 kg sparga (fele lehet feher)
25 dkg eper
15-20 dkg rukola
2 evokanal fenyomag
so, bors
olivaolaj, citromle, esetleg balzsamecet
A spargat megtisztitjuk, es izles szerint daraboljuk. Forro sos vizben 15 perc alatt
roppanosra fozzuk, leszurjuk.
Az epret megmossuk, es kette, illetve a nagyobb szemeket negybe vagjuk.
A fenyomagot egy serpenyoben megpiritjuk, a rukolat mossuk, darabokra vagjuk.
Egy nagy talba tesszuk a spargat, epret, es a rukolat.
Sozzuk, borsozzuk, olivaolajjal meglocsoljuk, citromlevel, vagy balzsamecettel
osszeforgatjuk. Talalkor megszorjuk a piritott fenyomaggal.
Megjegyzes: megszorhatjuk friss bazsalikommal, jol passzol hozza. En Parmezan forgacsokkal
talaltam.
Kedves Kira21
VálaszTörlésSzeretném, ha ellátogatnál a nincskegyelem.blogol.hu blogra, és ha nem sértelek meg, átvennéd virtuálisan a díjat, amivel Rád gondoltam.
Remélve hogy átveszed, maradok 10-telettel NEDUDDGI
Koszonom szepen, elfogadom...... udv. Kira
VálaszTörlés