/PENNE AI 4 FORMAGGI/
Hozzavalok (6 szemelyre):
40 dkg penne teszta
2 dl besamell martas
2 dl tejszin
25 dkg vegyes sajt, 3 fele egyenlo aranyban
reszelt Parmezansajt
so, bors
Egy magas falu serpenyobe ontjuk a besamell martast es a tejszint, es gyenge tuzon melegitjuk.
(ha tul surunek talalnank, 1-2 evokanal tejjel higitjuk)
Belereszeljuk, vagy kockazzuk a sajtokat, es nagyon lassan osszemelegitjuk, amig a sajtok el
nem olvadnak. Megborsozzuk, ha kell, sozzuk es melegen tartjuk.
Forro sos vizben kifozzuk a penne tesztat, leszurjuk, es a tejszines-sajtos szoszra ontjuk,
osszeforgatjuk.
Megszorjuk Parmezansajttal, es talaljuk.
Megszorhatjuk vagott friss petrezselyemmel, illetve snidlinggel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése