2011. május 11., szerda

Konyham

Azert a "szinpad" is hozzatartozik ahhoz, hogy hol keszulnek az eteleim.
Kb. 4 eve lett uj konyham, amit nagyon szeretek, mert keznel van minden, szepen
rendben es tisztan tudom tartani.
Nagyon "allergias" vagyok arra, hogy a konyhapult mindig ures es tiszta legyen,
es ne legyen mosatlan sem ------ enelkul szetszort leszek, es nem tudok koncentralni.

Alljon itt egy kep arrol, amikor a munkalatokat vegeztek:


----- es 2 kep, ahogy ma kinez ----->


10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!!!Imádom ezt a színösszeállítást!

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó, irigylem azt a két ablakot, mert nagyon jól lehet szellőztetni!

    VálaszTörlés
  3. Kira, gyönyörű a konyhád, öröm lehet benne főzni! :)

    VálaszTörlés
  4. Koszonom, aranyosak vagytok! Csak a csillart kellene kicserelni - mert meg az "anyik" maradt, majolika....... de majd keritek idot, hogy modernebbet vegyek..... :-)

    VálaszTörlés
  5. Kira, ha kidobnàd a csillàrt, mindenképp szólj előtte! ;-)
    Üdv. a bloggerek között! :-)

    VálaszTörlés
  6. Ok, szolok :-) Koszonom!! ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a konyhád, öröm lehet benne tevékenykedni. Tetszik a blogod is, szerintem sok dolgot fogok kipróbálni Tőled. (csatlakoztam is rendszeres látogatónak:))

    VálaszTörlés
  8. Koszonom Gabriella! Kb 6-7 honap kellett ahooz, hogy megalmodjam a terveket, a szineket, az elrendezest. Bi-color, vagyis 2 szinu, alul mogyoro, felul jeg-feher. Felulre mindenkeppen vilagosat szerettem volna, hogy ne "nyomja le" a helyiseget. 4 nap alatt raktak ossze, nem volt egyszeru. A mosogatom: sarok.., ez is megtetszett, es nekem pont jol jott a sarok mosogato. Amennyi luxust megendetem; az a mosogatogep.... ugyan ritkan hasznalom.... de akkor nagyon jol jon!!! Azota a csillar is modern lett, majd teszek fel rola fotokat.

    VálaszTörlés
  9. Szia tudod ma mit fözök "szénégetö babot":) Nagyon szeretjük, kerestem a blogodon a receptet de nem találtam. Csináltam már többször emlékezetböl, de most mégis egy régi mappámban megtaláltam. Na jó a parmezánt eddig kihagytam belöle, de ma parmezánnal lesz a recepted szerint.
    Tavasszal voltunk a Garda tónál - szépeket láttunk és az olasz konyha fantasztikus. A kedves húsevö magyar barátunk is elámult a finom szószos tésztás ételeken.
    Ha én egyszer úgy tudnám fözni. Tudod mi mindig tocsógos szószokat csinálunk, nem ugy mint az olaszok és mégis az övék sokkal finomabb. Vettünk limocsellot a férjem azt mondta, ha elfogy az üveggel megint megyünk - hát elfogyott de ha lehetne rögtön mennék megint, na nem éppen limocsellot venni:)) üdv. Zsuzsa

    VálaszTörlés