2011. május 20., péntek

UJKRUMPLI ES PFEFFERONI SERPENYŐBEN

UJKRUMPLI ES PFEFFERONI SERPENYŐBEN

Hozzavalok:

3 marek ujkrumpli
10 db pfefferoni (vekony zold paprika)
1 csapott kanal oregano
1 kiskanal citromle, so, bors, olivaolaj,
1 kanal piritott szezammag

Egy nagy serpenyoben 2 kanal olivaolajat melegitek.
Beleteszem a tisztitott, mosott (esetleg kettevagott) ujkrumplit, es atforgatom a forro
olajon.
Keves vizzel felontom, sozom es borsozom, es kb. 15 percig lefedve parolom.
Mikor a burgonya kezd puhulni, - hozzaadom a kicsumazott pfefferoni paprikat.
Ujra lefedem, es kb. 15-20 percig fozom.

Kozben bo oreganoval megszorom, es keves citromle csavarok ra.

Amikor a zoldsegek megpuhultak, zsirjara sutom - es piritott szezammaggal
megszorom.






Curry-s csirkevel talalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése