UJKRUMPLI ES PFEFFERONI SERPENYŐBEN
Hozzavalok:
3 marek ujkrumpli
10 db pfefferoni (vekony zold paprika)
1 csapott kanal oregano
1 kiskanal citromle, so, bors, olivaolaj,
1 kanal piritott szezammag
Egy nagy serpenyoben 2 kanal olivaolajat melegitek.
Beleteszem a tisztitott, mosott (esetleg kettevagott) ujkrumplit, es atforgatom a forro
olajon.
Keves vizzel felontom, sozom es borsozom, es kb. 15 percig lefedve parolom.
Mikor a burgonya kezd puhulni, - hozzaadom a kicsumazott pfefferoni paprikat.
Ujra lefedem, es kb. 15-20 percig fozom.
Kozben bo oreganoval megszorom, es keves citromle csavarok ra.
Amikor a zoldsegek megpuhultak, zsirjara sutom - es piritott szezammaggal
megszorom.
Curry-s csirkevel talalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése