2011. május 30., hétfő

CITROMOS HAL PÓRÉHAGYMÁVAL ÉS KRUMPLIPÜRÉVEL

CITROMOS HAL PÓRÉHAGYMÁVAL ÉS KRUMPLIPÜRÉVEL



Hozzavalok:

4 szelet tengeri halfile
kesz burgonyapure
1 porehagyma
1 citrom

Elokeszitunk 2 teflon serpenyot.
Az egyikben kis darab vajat melegitunk, es a karikara vagott citrombol 3 karikat
mindket oldalan enyhen atsutunk. Kivesszuk. Ebben a citromos vajban sutjuk at
hirtelen a leitatott, enyhen sozott es borsozott, lisztben megforgatott tengeri
halfilet. Kivesszuk.
A masik serpenyoben keves vajon atfuttatjuk enyhen a karikara vagott porehagymat.
Egy kivajazott jenai tal kozepere helyezzuk a halszeleteket, kore habzsakkal a
krumplipuret nyomjuk, es a porehagyma karikakat. Citromkarikat teszunk a tetejere,
es forro sutoben atsutjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése