2011. május 16., hétfő

RUKOLÁS CSŐBEN SÜLT KARFIOL

RUKOLÁS CSŐBEN SÜLT KARFIOL

1 nagy fej karfiol rozsaira bontottam, es forro sos vizben megfoztem, leszurtem.
Kivajazott nagy jenai talba ontottem.
Apro darabokra vagtam 2 mozzarella sajtot, raszortam a karfiolra, es zsemlemorzsaval
meghintettem.
4 dl tejbol besamell martast foztem, enyhen soztam, es szerecsendioval fuszereztem,
1 kis doboz kremsajtot elkevertem benne, es 1 marek reszelt Parmezansajtot.
2 tojast felvertem, es azt is hozzaadtam.
Boven vagtam bele rukolat es petrezselyemzoldet, es az egeszet a karfiolra ontottem.
Forro sutoben 20-30 perc alatt keszre sutottem.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése