2011. május 30., hétfő

ASZALT SZILVÁS MÁJAS SALÁTA

ASZALT SZILVÁS MÁJAS SALÁTA
(Insalata con fegato di pollo, prugne secche e bacon)



Hozzavalok:

Kb. 20 dkg friss csirkemaj
nehany darab aszaltszilva
vekony csikokra szelt bacon szalonna (nekem pacolt sonka volt itthon)
bors, majoranna
vegyes friss zold salata
1 sargarepa "gyufaszalra vagva"
kis darab kaliforniai paprika aprora vagva


A majakat borsozzuk es majorannaval megszorjuk.
Belegongyoljuk 1-1 aszalt szilvaba es bacon szalonnaba.
Sutopapirral kibelelt jenai talba helyezzuk, es 200 fokos sutoben kb. 25 perc
alatt megsutjuk, 1x megforgatva.

Kozben aprora vagjuk a friss zold salatat, es talra helyezzuk.
Rahelyezzuk a sult csirkemajakat, gyufaszalra vagott sargarepaval, illetve
aprorva vagott paprikaval diszitjuk.
Mustaros, olivaolajos, citromos viagrettel leontjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése