FÜSZERES OLIVABOGYÓS NYÚL
Hozzavalok:
1 kg nyul hus
zsalya, rozmaring, baberlevel, 2 gerezd fokhagyma, petrezselyemzold
2 pohar szaraz feher bor, 10 dkg olivabogyo,
olaj, so, bors
(2 kanal capribogyo, 2 kanal fenyomag)
A nyulhust megmossuk, es nagyobb darabokra vagjuk.
3 evokanal olivaolajon megfuttatjuk az aprora vagott fokhagymat, es atforgatjuk rajta
a hust.
Hozzaadjuk a fuszereket, sozzuk, borsozzuk, feher borral felontjuk, es neha megforgatva
kb. 25 percig fozzuk.
Ekkor hazzaadjuk az olivabogyot, es addig fozzuk, amig puha nem lesz.
(tehetunk bele kapribogyot, illetve piritott fenyomagot)
A talalasnal friss vagott petrezselyemzolddel megszorjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése