TOLTOTT CSIRKECOMBOK
2 nagy fej champignon gombát apróra vágtam, kevés olajban pároltam kevergetve 10-15 percig. Kihűtöttem. 2 főtt tojást is apróra vágtam. 2 zsemlét langyos tejbe áztattam, kicsavartam. Az egészet összedolgoztam, + hozzáadtam sót, borsot, 1 nyers tojást, sok vágott petrezselyemzöldet. Majoránnát. (lehet hozzáadni kevés csirkemájat és párolt zöldborsót is).
Keves vajon megfuttatott vagott ujhagymat is adtam hozza. !!!!!
A csirkecombok bőrét fellazítottam, megtöltöttem, fogpiszkálóval összetűztem. Sóztam, borsoztam, és olajozott tepsibe raktam. Lefedve 1 óra hosszáig sütöttem 200 fokon, aztán felfedve kb. 10 percig pirítottam.
Ezt a tolteleket az Edesanyamtol tanultam, azota furjeket is toltottem vele.
szia, mindig imádtam a receptjeidet (nlc), nem is tudtam, hogy blogod is van:) amint lesz egy kis időm, végigolvasom és végigfőzöm (már amit itt is lehet). szuper receptek, szép képek, remélem, szép lassan felteszel minden finomságot.
VálaszTörlésWow, én is nagyon örülök neked, és a receptjeidnek is:)) (marcsika_1)
VálaszTörlésIstenien néz ki!
VálaszTörlésSziasztok Lanyok! Mivel kb. 1 hete kezdtem el csinalni a blogot..... lassan haladok. 5-6 ev sok fotojat es receptjet nem konnyu osszeszedni. Foleg most sok a munkank, mivel antikvitas uzletunk van.... es most van a domping :-) hal'Istennek..... na, szep lassan..... azert koszi!
VálaszTörlés