2011. május 10., kedd

CITROMOS PACALLEVES

CITROMOS PACALLEVES

Kuktaban felkeszitettem:

Felig fott tisztitott pacalt csikokra vagva, 1 nagy sargarepa, 1 petrezselyemgyoker, 1 ujhagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 piros kalifornai paprika. So, bors. Annyi viz, hogy boven ellepje.
1 orahosszaig a lezart kuktaban foztem.
Kihutottem.
Felnyitottam.
A zoldsegeket turmixoltam, (repa, gyoker, paprika, hagyma, fokhagyma), es visszaontottem a pacallevesre.
Kozben forraltam kis tuzon. Kb. Fel orat. (oszefoztem a turmixolt zoldseget a pacallal)

Kozben 2 tojassargajat elkevertem 1 kis doboz tejfellel, vagtam bele boven petrezselymet,  es a forro levesbe kevertem ugy, hogy elobb kis forro level elkevertem a masszat.
A vegen csavartam bele keves citromlevet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése