2011. május 14., szombat

PASTA-VAL TOLTOTT SULT VEGYES ZOLDSEGEK

PASTA-VAL TOLTOTT SULT VEGYES ZOLDSEGEK

Hozzavalok (2 szemelyre):

1 padlizsan, 1 vastag husu piros kaliforniai paprika, 2 kerek cukkini
1 doboz paradicsomszosz (nalam 1 uveg hazi)
3-4 kis ujhagyma, sob, bors, olivaolaj, reszelt Parmezansajt
2-3 mozzarella, 1 kis csokor friss bazsalikom
kb. 20-25 dkg apro penne teszta

Egy serpenyoben 3 evokanal olivaolajat melegitek, es megfuttatom rajta az aprora
vagott ujhagymat.
Felontom paradicsommal, es sozom. Kb. 20 percig fozom. Beleteszem az illatos
friss bazsalikom leveleket.

Kozben a padlizsant kettevagom, husat kissse kivajom. A kaliforniai paprikat
is kettevagom, magjait eltavolitom. A cukkini "kalapjat" levagom, husat enyhen
kikanalazom.
A zoldsegeket egy sutopapirral kibelelt tepsibe allitom, enyhen sozom, enyhen
meglocsolom olivaolajjal, es 200 fokos sutoben elosutom.
(kb. 30 perc)

Kozben kifozom az apro penne tesztat, leszurom, es osszekeverem a paradicsomos
szosszal. Meghintem 2-3 marek reszelt Parmezannal.

A majdnem sult zoldsegeket kiveszem a sutobol, megtoltom a paradicsomos - Parmezanos
apro penne tesztaval, es boven megpakolom aprora vagott friss mozzarellaval.
Visszateszem a forro sutobe, es kb. 10 perc alatt keszre sutom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése