2011. május 5., csütörtök

FUSZERES RISOTTOVAL TOLTOTT PADLIZSAN TEKERCS



FUSZERES RISOTTOVAL TOLTOTT PADLIZSAN TEKERCS

Hozzavalok (4 szemelyre):

20 dkg rizs, 2 hosszu padlizsan, 2 ujhagyma, vegyes friss fuszer (majoranna, petrezselyem, bazsalikom), 1 sult piros kaliforniai paprika, reszelt Parmezan, 1-2 mozzarella, husleves (kockabol is), olivaolaj, so, bors

A padlizsanokat felszeleteljuk, megrillezzuk keves olivaolajjal kikent grillen.

Elkeszitjuk a risottot: keves vajon az aprora vagott ujhagymakat megfuttatjuk, hozzaadjuk a rizst, es kevergetve, huslevessel felontve keszre fozzuk. Ekkor belevagjuk a friss fuszereket, es hozzaadjuk a kockara vagott sult paprikat. Langyosra hutjuk.
Hozzaadjuk a vagott mozzarellat.
Reszelt Parmezannal izesitjuk.

Minden padlizsanba csomagolunk a risottobol, es kivajazott jenai talba egymas melle ultetjuk.
Meghintjuk ujbol reszelt Parmezannal.
Forro sutoben par perc alatt atsutjuk, langyosan talaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése