VEGETARIANUS EGYBENSULT FASIRT/Cucina Moderna Oro
Hozzavalok:
80  dkg fott burgonya, 1 db sargarepa, 2 cukkini, 1 szal zeller, 1  ujhagyma, 10 dkg ricotta, 1 tojas + 1 tojassargaja, 8 dkg zsemlemorzsa, 4  dkg reszelt Parmezan, friss majoranna - friss kakukkfu, olivaolaj, so,  szerecsendio
1.  A fott burgonyat attorjuk, egy jenaiba tesszuk.
2.   Egy serpenyobe olivaolajat teszunk, hozzaadjuk a vekony karikara vagott  hagymat. A sargarepat,cukkinit,zellert kis kockara vagjuk, es a  megfuttatott hagymahoz adjuk. 20 percig, lassu tuzon lefedve paroljuk,  atsutjuk. (ezutan izles szerint aprora vaghatjuk)
3. Az attort  burgonyahoz adjuk a reszelt Parmezant, a tojasokat, a ricottat, a friss  vagott fuszereket, szerecsendiot + a parolt zoldsegeket. Izles szerint  sozzuk. Hozzaadunk (izles kerdese) 5 dkg zsemlemorzsat.
4. Masszat  formazunk, vekonyan kiolajozott tepsibe rakjuk, es megszorjuk a maradek  zsemlemorzsaval. Forro sutoben atsutjuk, langyosan illetve hidegen is  talalhatjuk.
En TEJSZINES-SONKAS SAJTMARTASSAL talaltam, a martas receptje a Spenotos
gnocchi receptemnel mar le van irva.


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése