2011. május 9., hétfő

VEGETARIANUS EGYBENSULT FASIRT

VEGETARIANUS EGYBENSULT FASIRT/Cucina Moderna Oro

Hozzavalok:

80 dkg fott burgonya, 1 db sargarepa, 2 cukkini, 1 szal zeller, 1 ujhagyma, 10 dkg ricotta, 1 tojas + 1 tojassargaja, 8 dkg zsemlemorzsa, 4 dkg reszelt Parmezan, friss majoranna - friss kakukkfu, olivaolaj, so, szerecsendio


1.  A fott burgonyat attorjuk, egy jenaiba tesszuk.
2.  Egy serpenyobe olivaolajat teszunk, hozzaadjuk a vekony karikara vagott hagymat. A sargarepat,cukkinit,zellert kis kockara vagjuk, es a megfuttatott hagymahoz adjuk. 20 percig, lassu tuzon lefedve paroljuk, atsutjuk. (ezutan izles szerint aprora vaghatjuk)
3. Az attort burgonyahoz adjuk a reszelt Parmezant, a tojasokat, a ricottat, a friss vagott fuszereket, szerecsendiot + a parolt zoldsegeket. Izles szerint sozzuk. Hozzaadunk (izles kerdese) 5 dkg zsemlemorzsat.
4. Masszat formazunk, vekonyan kiolajozott tepsibe rakjuk, es megszorjuk a maradek zsemlemorzsaval. Forro sutoben atsutjuk, langyosan illetve hidegen is talalhatjuk.



En TEJSZINES-SONKAS SAJTMARTASSAL talaltam, a martas receptje a Spenotos
gnocchi receptemnel mar le van irva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése