KINAI TAVASZI TEKERCS
Toltelek hozzavaloi: sargarepa, cukkini, kaposzta, 1 kis porehagyma, 1/2 paprika (szojacsira)
A zoldsegeket "gyufaszalra" vagjuk.
Egy wokot olajos ecsettel kikenjuk, es a zoldsegeket atparoljuk 10 perc alatt rajta.(ugyan parolodjon, de maradjon kisse roppanos). Osszekeverjuk.
Specialis kinai boltban "tavaszi tekercs"-hez valo lapokat veszunk, amiket egyenkent megtoltunk a vegyes zoldseggel. Felcsavarjuk, szeleit behajtjuk. Forro olajban par perc alatt ropogosra sutjuk. Itatosra szedjuk, szojaszosszal talaljuk.
Toltelek hozzavaloi: sargarepa, cukkini, kaposzta, 1 kis porehagyma, 1/2 paprika (szojacsira)
A zoldsegeket "gyufaszalra" vagjuk.
Egy wokot olajos ecsettel kikenjuk, es a zoldsegeket atparoljuk 10 perc alatt rajta.(ugyan parolodjon, de maradjon kisse roppanos). Osszekeverjuk.
Specialis kinai boltban "tavaszi tekercs"-hez valo lapokat veszunk, amiket egyenkent megtoltunk a vegyes zoldseggel. Felcsavarjuk, szeleit behajtjuk. Forro olajban par perc alatt ropogosra sutjuk. Itatosra szedjuk, szojaszosszal talaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése