2011. május 16., hétfő

"RÁNTOTT HÚS" SALÁTA GORGONZOLA MÁRTÁSSAL

"RÁNTOTT HÚS" SALÁTA GORGONZOLA MÁRTÁSSAL

Hozzavalok:


4 szelet PANIROZOTT csirkemell, 3 kanal vaj, 20 dkg belga salata, 10 szem koktelparadicsom,
10 dkg rukola, 2 kanal olivaolaj, granatalma, 2 champignon gomba, retek


A Gorgonzola martashoz:

2 dl fozotejszin, 1 citrom leve, 1 csipet cukor, 15 dkg lereszelt gorgonzola,
nehany csepp balzsamecet, so, bors.





A panirozott csirkemell szeleteket forro vajon mindket oldalan hirtelen kisutom,
itatospapirra szedem, csikokra vagom. Melegen tartom.
A martashoz valokat jol kikeverem.
A tanyerokon elrendezem a tisztitott es darabokra vagott salatat, rukolat,  paradicsomot,
gombat, retket, meglocsolom keves olivaolajjal.
Elrendezem rajta a rantott csirke csikokat, meglocsolom a martassal, es megszorom
a granatalma magvaival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése