SOS MUFFIN SPECK SONKAVAL, EMMENTAL SAJTTAL E CUKKINIVEL
Hozzavalok:
25 dkg liszt
2 dl tej
2 egesz tojas
5 dkg vaj
5 dkg speck sonka
1 cukkini
5 dkg emmental sajt
3 dkg reszelt Parmezan
1 csomag poreleszto, so, bors
Eloszor a szilard anyagokat keverem ossze: liszt, poreleszto, aprora vagott speck es reszelt cukkini, aprora vagott emmentalt sajt, parmezan, csipet so).
Ezutan osszekeverem a folyekony hozzavalokat: tojasok, tej, olvasztott langyos vaj)
A 2 hozzavalot osszevegyitem; elkeverem.
Soval es borssal kiegeszitem.
A kivajazott es lisztezett muffinformakba betoltom (3/4-ig), es 180 fokos sutoben kb. 15-20
percig sutom.
Kira: en tobb sonkat es cukkinit adtam hozza.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése