Ma valami egyszerut szerettem volna fozni.
Na, szoval a FAVE, (disznobab) szezonja most van, es az olasz finom
kolbasszal, osszejott egy finom teszta......
Az otletet egy olasz blog adta:
http://pensieriepasticci.blogspot.com/2010/10/bucatini-salsiccia-fave-e-pecorino.html
Hozzavalok:
2 db friss kolbasz (kicsik)
kb. 15 dkg FAVA (disznobab)
20 dkg szabadon valasztott teszta
so, bors, olivaolaj, 1 kanal liszt, reszelt Parmezansajt
Egy serpenyoben keves olivaolajat melegitek, es a felvagott kolbaszt atsutom rajta.
Sozom, es borsozom, keves feherborral felontom.
Hozzaadom a FAVA-t (disznobabot), meghintem 1 kanal liszttel, es fel pohar vizzel felontom.
Kb. 15 percig fozom.
A kivalasztott tesztat sos forro vizben kifozom, leszurom, es a kolbaszos serpenyobe ontom.
Par percig atfozom-piritom, es Parmezannal meghintem.
Azonnal talalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése