2011. május 14., szombat

PADLIZSÁNSALÁTA

PADLIZSÁNSALÁTA 

Hozzavalok:

2 kozepes padlizsan, 1-2 ujhagyma, 2-3 kozepes paradicsom, 2-3 evokanal olaj,  1 kiskanal citromle, bors, so,petrezselyemzold



A padlizsant megmosom, kettevagom, es 20 percig a sutoben sutom. (hejastol) Kockara vagom.
A paradicsomnak lehuzom a boret es kis kockara vagom.

Egy edenyben keves olajon megfuttatom az aprora vagott hagymat, hozzaadom a kockara vagott padlizsant, par percig piritom.  Hozzaadom a kockara vagott paradicsomot, sozom, borsozom, es 2-3 percig sutom.
Meglocsolom citromlevel, es boven megszorom petrezselyemmel.
Langyosan talalom.
(hutoben erhet, hidegen is jo. mondjuk bruschettaval (piritossal).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése