PADLIZSÁNSALÁTA
Hozzavalok:
2 kozepes padlizsan, 1-2 ujhagyma, 2-3 kozepes paradicsom, 2-3 evokanal olaj, 1 kiskanal citromle, bors, so,petrezselyemzold
A padlizsant megmosom, kettevagom, es 20 percig a sutoben sutom. (hejastol) Kockara vagom.
A paradicsomnak lehuzom a boret es kis kockara vagom.
Egy edenyben keves olajon megfuttatom az aprora vagott hagymat, hozzaadom a kockara vagott padlizsant, par percig piritom. Hozzaadom a kockara vagott paradicsomot, sozom, borsozom, es 2-3 percig sutom.
Meglocsolom citromlevel, es boven megszorom petrezselyemmel.
Langyosan talalom.
(hutoben erhet, hidegen is jo. mondjuk bruschettaval (piritossal).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése