Hozzavalok:
4 vekony szelet borjumaj, 4 kis lilahagyma, 3 dkg mazsola, petrezselyemzold, olivaolaj, so.
A pacolashoz:
1 gerezd fokhagyma, 1 kanal etkezesi kemenyito, 2 kanal sojaszosz, 2 kaveskanal cukor,
2 kanal feherbor, csipet szrecsendio, fahej, szegfuszeg, gyomber, bors
A pachoz szukseges hozzavalokat osszekeverjuk es a mazsolaval egyutt 1 ejszakara a huto
szekrenybe tesszuk lefedve.
1. A lilahagymakat 4 cikkre vagjuk.
Egy nagy serpenyoben olivaolajat hevitunk, beletesszuk a pacolt mazsolat es a cikkekre
vagott lilahagymat.
Beletesszuk a majat az egesz paccal egyutt.
Nehany percig sutjuk, petrezselyemzolddel meghintjuk.
Ha kell, sozzuk.
Talaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése