2011. május 8., vasárnap

BORJUMAJ SZELET MAZSOLAVAL ES HAGYMAVAL

Hozzavalok:

4 vekony szelet borjumaj, 4 kis lilahagyma, 3 dkg mazsola, petrezselyemzold, olivaolaj, so.

A pacolashoz:

1 gerezd fokhagyma, 1 kanal etkezesi kemenyito, 2 kanal sojaszosz,  2 kaveskanal cukor,
2 kanal feherbor, csipet szrecsendio, fahej, szegfuszeg, gyomber, bors

A pachoz szukseges hozzavalokat osszekeverjuk es a mazsolaval egyutt 1 ejszakara a huto
szekrenybe tesszuk lefedve.

1. A lilahagymakat 4 cikkre vagjuk.
    Egy nagy serpenyoben olivaolajat hevitunk, beletesszuk a pacolt mazsolat es a cikkekre
    vagott lilahagymat.
    Beletesszuk a majat az egesz paccal egyutt.
    Nehany percig sutjuk, petrezselyemzolddel meghintjuk.
    Ha kell, sozzuk.


    Talaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése