2011. május 7., szombat
COUS-COUS CSICSERIBORSOVAL
Cous-cous csicseriborsoval
Hozzavalok: 20 dkg beaztatott csicseriborso, 1/2 hagyma, 2 kis sargarepa + 1 szal halvanyitozeller, nehany vekony szelet pacolt sonka, 1 kis zacsko safrany
Egy keves olivaolajon megfuttatom az aprora vagott hagymat, aprora vagott zellert es sargarepat, hozzaadom az aprora vagott sonkat.
Kb. 10 percig sutom.
Hozzaadom a leszurt csicseriborsot, fel pohar vizzel felontom, sozom, borsozom, petrezselyemzoldet vagok bele... es addig fozom, mig puha nem lesz.
Ekkor keves meleg vizzel elkevert safrany adok hozza (a szine miatt).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése