2011. május 8., vasárnap

VEGETARIANUS LASAGNA




Vegetarianus lasagna
Hozzavalok: 4 sargarepa, 3-4 kis cukkini, 1 kis padlizsan, 10 szal sparga (helyette lehet brokkoli, spenot, zoldborso) paprika
A zoldsegeket gyufaszalra vagjuk, keves olajon, teflon serpenyoben 10 perc alatt atparoljuk. Az osszes parolt zoldseget egy nagy talban elkeverjuk. (vegyesen)
6-7 dl tejbol besamelt fozunk (2 nagy evokanal liszt+jo darab vaj-csipet so). Elkeverunk benne egy Fhiladelhfia sajtot.
2 mozzarellat aprora vagunk.
25 dkg tojasos tesztat kifozunk, tiszta konyharuhara fektetunk.
________________________________________
Egy kis tepsibe eloszor simitunk a besamel martasbol.
Rakunk ra tesztat. Besamel. Szorunk ra a parolt zoldsegbol. Mozzarella. Reszelt Parmezan.
Ezt addig folytatjuk, amig a hozzavalokbol tart.
A tetejere kis besamel es keves zoldseg keruljon. Forro sutoben 20 perc alatt atsutjuk.
Kockara vagva talaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése