(FRIGGITELLI AL FORNO CON RIPIENO VEGETARIANO)
.............. kicsi, zold, vekony husu paprika az igazi ehhez a recepthez.
Hozzavalok:
15-18 db paprika
25 dkg kremsajt (Philadelhia)
6 evokanalnyi dobozos kukorica (lecsopogtetve)
2 tojassargaja
2 kisebb kemeny friss paradicsom
reszelt Parmezansajt, so, bors, olivaolaj
friss bazsalikom level (fakultativ)
A paprikakat megmossuk, leitatjuk, es hosszaban kettevagjuk.
A magokat eltavolitjuk.
Sutopapirral belelt sutolemezre rakosgatjuk, olivaolajos ecsettel
megkenjuk a belsejuket.
Egy uvegtalba tesszuk a kremsajtot, hozzaadjuka 2 tojassargajat,
sozzuk, borsozzuk, es jol elkeverjuk.
Beletesszuk a kukoricat, a kis kockara vagott paradicsomot., es
a Parmezansajtot. Ovatosan elkeverjuk.
Megtoltjuk a paprikakat, es 180-190 fokos sutoben kb 30
percig sutjuk. Langyosan vagy hidegen fogyaszjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése