2016. április 17., vasárnap

VEGA TÖLTÖTT PAPRIKA SÜTŐBEN

(FRIGGITELLI AL FORNO CON RIPIENO VEGETARIANO)

.............. kicsi, zold, vekony husu paprika az igazi ehhez a recepthez.


Hozzavalok:

15-18 db paprika

25 dkg kremsajt (Philadelhia)
6 evokanalnyi dobozos kukorica (lecsopogtetve)
2 tojassargaja
2 kisebb kemeny friss paradicsom
reszelt Parmezansajt, so, bors, olivaolaj
friss bazsalikom level (fakultativ)


A paprikakat megmossuk, leitatjuk, es hosszaban kettevagjuk.
A magokat eltavolitjuk.
Sutopapirral belelt sutolemezre rakosgatjuk, olivaolajos ecsettel
megkenjuk a belsejuket.


Egy uvegtalba tesszuk a kremsajtot, hozzaadjuka 2 tojassargajat,
sozzuk, borsozzuk, es jol elkeverjuk.
Beletesszuk a kukoricat, a kis kockara vagott paradicsomot., es
a Parmezansajtot. Ovatosan elkeverjuk.


 Megtoltjuk a paprikakat, es 180-190 fokos sutoben  kb 30
percig sutjuk. Langyosan vagy hidegen fogyaszjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése