Ujabb konnyu, finom kanikula etel........
Hozzavalok:
20 dkg fustolt lazac
1-2 ujhagyma, snidling, petrezselyemzold (en az edeskomeny zoldjet hasznaltam)
durvara tort rozsabors
1 citrom
olvaolaj, so, bors
1 fej friss salata
2 fott, hejatol megtisztitott burgonya
1 evokanal pesto (en rukolabol keszitettem)
Az ujhagymat, a zoldfuszereket finomra vagjuk, osszekeverjuk a citrom levevel,
1 kanal olivaolajjal, a tort rozsaborssal.
A vekony lazac szeleteket kiteritjuk, es meglocsoljuk a marinaddal. 15-20 percre
felretesszuk pacolodni.
A salatat megmossuk, es darabokra vagjuk.
A burgonyat felkockazzuk, es ovatosan elkeverjuk a pesto-val.
Talalasnal a tanyerok kozepebe halmozunk a salatabol, es nehany pacolt
lazacszeletet teszunk ra. Kore rakjuk a pestos burgonyat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése