2013. szeptember 1., vasárnap

KÁPIAPAPRIKA KECSKESAJT-KRÉMMEL TÖLTVE

Nalunk egy nyar vegi vacsora volt...... - nem utoljara :-)



Hozzavalok: (4 szemelyre)

4 db kapiapaprika
20 dkg lagy kecskesajt
15 dkg friss kremsajt
1 citrom heja, so, bors
20 level menta
4 evokanal olivaolaj



A paprikakat megmossuk, hosszaban felbeagjuk, a magokat kiszedjuk.
Egy sutopapirral belelt tepsibe rakosgatjuk.


A kecskeasajtot, a kremsajtot osszekeverjuk, soval, borssal es a citrom
reszelt hejaval izesitjuk.
A mentaleveleket aprora agjuk, ezt is a krembe keverjuk.


A paprikakat megtoltjuk a kecskesajtos kremmel, olivaolajjal meglocsoljuk,
majd 200 C-os sutoben 20-25 perc alatt megsutjuk.


1 megjegyzés: