2015. május 9., szombat

SALÁTA CSIRKEMÁJJAL, BALZSAMECETTEL

/INSALATA CON FEGATINI DI POLLO E ACETO BALSAMICO/


Hozzavalok:

Friss zold salata
50 dkg csirkemaj
1-2 kanal mustar
olivaolaj, so, bors
1 kis voroshagyma
2 kanal balzsamecet
friss tarkony (nalam friss turbolya volt)







A csirkemajat nagyobb darabokra vagjuk, hozzaadjuk a mustart, es
elkeverjuk.


Egy serpenyoben nehany kanalnyi olivaolajon megfuttatjuk az aprora vagott
hagymat. Hozzaadjuk a mustaros majat, es az aprora vagott tarkonyt.
3-5 perc alatt - neha ovatosan megkeverve - megsutjuk.


A zold salatat darabokra tepkedjuk, vagy osszevagjuk, es a tanyerra
halmozzuk.


Amikor a maj mar nem forro, a salatan elrendezzuk.
Enyhen sozzuk es borsozzuk, es balzsamecettel meglocsoljuk.
Azonnal talaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése