2017. március 13., hétfő

PARADICSOMOS-KRÉMSAJTOS TÉSZTA

/PASTA CON POMODORINI E STRACCHINO/

...... a legjobb tészták egyszerű alapanyagokból születnek: tészta, paradicsom,
sajt. És a legeslegjobb dolgok az asztalnál is szeretetből, tiszteletből és
megbecsülésből állnak.....  




Hozzávalók: (4 személyre)

30 dkg rövid tészta
1 pohár paradicsom-szósz
8-10 koktélparadicsom
10-20 dkg krémsajt
1-2 újhagyma
olivaolaj, friss petrezselyem, só







Egy serpenyőben 3-4 kanálnyi olivaolajon megfuttatjuk a karikàra
vágott hagymát.
Ráöntjük a paradicsom szószt, picike vizet adunk hozzá, és megsózzuk.






3-4 perc után hozzáadjuk a koktél paradicsomokat, és kb 10 percig
főzzük.

Elkeverjük benne a krémsajtot.

Kifőzzük a tésztát. A szószba keverjük, és megszórjuk frissen vàgott
zöld petrezselyemmel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése