- en marpedig tejszinnel keszitem, abbol az egyszeru okbol kifolyolag, mert anelkul
nekem tul tomos.....
Hozzavalok:
50 dkg mascarpone sajt
4 tojas
8 dkg kristalycukor
2 dl tejszin
csipet so
babapiskota
kifozott presszo-kave
"creola" likor, helyette bon-bon megy likor (elhagyhato)
keseru kakaopor
A tojasokat szetvalaszjuk.
A sargakat habosra keverjuk a cukorral, a feherjeket egy csipet soval felverjuk.
A tojasos masszahoz keverjuk a mascarpone sajtot, es ovatosan hozzaadjuk a felvert
tojasfeherjet.
A tejszint felverjuk es azt is ovatosan a krembe forgatjuk.
A cukrozatlan kaveba teszunk a likorbol, es hozzaadunk 2 kanal vizet.
A babapiskotakat ebbe a likoros kaveba hirtelen megforgatjuk, es kirakunk vele
egy teglalap alaku jenai tal aljat.
A krem felet rasimitjuk, es ujabb piskota reteg kovetkezik.
Rasimitjuk a maradek kremet, es meghintjuk kakaoval.
1 ejszakara hutoszekrenybe tesszuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése