2015. április 13., hétfő

TAVASZI ZÖLD SALÁTA EPERREL

/INSALATA 'PRIMAVERA' CON LE FRAGOLE/

.............. ez a zoldseg es gyumolcs kombinaciojabol keszult friss salata
barmilyen grillezett hal, csirke korete lehet... 

  
Hozzavalok: (4 szemelyre)

1 fej barmilyen zold salata
1 sarga kaliforniai paprika
1/2 kigyouborka
35 dkg friss foldieper
izles szerint: friss bazsalikom, ujhagyma
so, olivaolaj, (balzsamecet)

A zold salatat megtisztitjuk, es vagy csikokra vagjuk, vagy nagyobb
darabokra tepkedjuk. Egy uvegtalba tesszuk.
Hozzaadjuk az apro kockara vagott paprikat, es a vekonyra szeletelt
uborkat.
Az epret 4-be vagjuk, es azt is a salatahoz adjuk.
Enyhen sozzuk, es olivaolajjal meglocsolva osszeforgatjuk.

Izles szerint vaghatunk bele nehany szal ujhagymat, izesithetjuk friss
bazsalikom levellel, megontozhetjuk nehany csepp balzsamecettel.
(elkeszitheto kiwivel, cseresznyevel, vagy malnaval is)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése