2014. október 10., péntek

FÜGÉS SZENDVICS

/BRUSCHETTE CON FICHI E ACCIUGHE/

..... a recept ERROL az olasz gasztro-blogrol valo.... termeszetesen a blog csak
otletet adott, es mint mindig, a sajat izlesemre atvarialtam. De az otlet az kivalo!!!


Hozzavalok: (2 szemelyre)

2-3 vekony szelet kenyer
4-5 friss fuge
6-10 sozott hering (szardella) izles szerint - nalam sozott, enyhen pacolt volt
olivaolaj, 1 nagy fej lilahagyma

A kenyereket enyhen meglocsoljuk az olivaolajjal. A sutot 200 fokra felcsavarjuk.


A fugeket megmossuk, leitatjuk, es nem tul vekony karikara vagjuk.
A kenyereket egy tepsibe rakjuk, es a tetejet kirakjuk a fuge karikakkal.
Rahelyezzuk a szardellat, es kb 10 percre a sutobe rakjuk.

Talalasnal vekonyra szeletelt lilahagymaval diszitjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése