2014. május 12., hétfő

HALRUDACSKÁK HÁZILAG

/BASTONCINI DI PESCE - VERSIONE CASALINGA/

Az otlet az NLCcafe oldalarol szarmazik, erdemes a cikket atolvasni, hasznos lehet.
Az ketsegtelen, hogy mint mindenben, - a hazilag keszult valtozat egeszsegesebb (es
olcsobb is), mint a felkeszen vasarolt.
En olajban sutottem ki a hal-rudacskakat, de mehet a sutobe is....


Egyszeru valtozatot keszitettem, roviden leirom:

Liszt, so
Szalkamentes tengeri halfile
kukorica-dara
tojas

A halfilet hosszukas csikokra vagjuk.



A lisztet megsozzuk, elkeverjuk, a tojast felverjuk.
A hal-rudakat elobb a sos lisztben, aztan a felvert tojasban, es vegul a kukorica-daraban forgatjuk
meg.


Forro olajba kisutjuk, itatospapirra szedjuk, es friss zold salataval talaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése