Hozzávalók:
1 nagyobb kínai kel
2 pohár kefír
5 dkg durvára vágott dió
2 tojás
2 teáskanál mustár
2-3 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint só
pici őrölt fehérbors
késhegynyi őrölt kömény.
2 pohár kefír
5 dkg durvára vágott dió
2 tojás
2 teáskanál mustár
2-3 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint só
pici őrölt fehérbors
késhegynyi őrölt kömény.
Elkészités:
A tojást keményre főzzük és kis kockákra vágjuk. A megmosott és lecsöpögtetett kínai kelt 2-3 mm-es csíkokra szeleteljük. A kefírt összekeverjük a mustárral, sóval, borssal és köménnyel, majd ráöntjük a kelre. Jól összeforgatjuk, salátástálba öntjük, és a tetejére szórjuk a diót meg a kockákra vágott tojást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése