2013. július 27., szombat

ZÖLDSÉGES SAJT-TATÁR

A lazacos-avokados utan egy zoldseges.... enyhen hagymas..... uborkas .... nyammm..
A hozzavalok mennyiseget nem adom meg, hiszen izles-fuggo....


Hozzavalok:

"Primo sale" sajt, vagy mas puha-kremes, de vaghato sajt, esetleg puha mozzarella
zold paradicsom
ujhagyma
paprika
uborka
so, bors



A sajtot lecsopogtetjuk, leitatjuk, kis kockara vagjuk.
A zoldsegeket megtisztitjuk, es azokat is kis kockara vagjuk.
A zoldsegeket osszevegyitjuk a sajttal, sozzuk, es boven borsozzuk .


Egy kiolajozott formaba simitjuk, es a hutoszekrenybe tesszuk talalasig.
Talalaskor ovatosan kiboritjuk a formabol, es salataval, piritossal talaljuk.
(Megjegyzes: en vekonyan meglocsoltam olivaolajjal)




1 megjegyzés: