2011. június 23., csütörtök

FÜSTÖLT LAZAC ÉS SCAMORZA ZÖLDALMÁVAL ÉS ÚJHAGYMÁVAL


 FÜSTÖLT LAZAC ÉS SCAMORZA ZÖLDALMÁVAL ÉS ÚJHAGYMÁVAL
Hozzavalok 4 szemelyre:
 12 dkg hajszalvekony fustolt lazac
12 dkg hajszalvekony fustolt scamorza (erlelt mozzarella)
1 zoldalma
1 kanal citromle, 1 kis ujhagyma, 2-3 kanal balzsamecet,
2 kanal olivaolaj, keves so, friss kakukkfu
A lazac es scamorza szeleteket egy tanyeron elrendezem.
A zoldalamat megmosom, es kis kockara vagom - azonnal citromlevet
csavarok ra, es elkeverem.
Az ujhagymat vekony szeletekre vagom.
Az almakockakat es az ujhagymat elrendezem a kikeszitett tanyeron,
enyhen sozom, es keves olivaolajjal megontozom.
Balzsamecettel es friss kakukkfuvel izesitem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése