2011. június 19., vasárnap

Ricotta-s ZÖLDSÉGES TORTA

Ricottas-zoldseges torta


/en Radicchio salataval keszitettem es tokviraggal/








Hozzavalok:


25 dkg kesz leveles teszta, 20-25 dkg ricotta (kremes turo), 1 kis kockara vagott mozzarella, 20-25 dkg parolt zoldseg (gomba, zoldborso, barmi), 1 marek reszelt Parmezansajt, 2 egesz tojas, so, bors

A turot finomra keverjuk a 2 tojassal, sozzuk, borsozzuk. Hozzakeverjuk a mozzarellat, a reszelt sajtot es ovatosan a parolt zoldseget.
A leveles tesztat egy tortaformaba tesszuk (maradjon kis pereme!)  Beleontjuk a turos-zoldseges masszat, es a leveles teszta szeleit lehajtogatjuk.
180 fokon megsutjuk kb. 30 perc alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése