2011. június 14., kedd

MUSTÁROS ÚJKRUMLISALÁTA

MUSTÁROS ÚJKRUMLISALÁTA

(Recept: KONYHA MAGAZIN 2002 junius)



1 KG  megtisztitott, apro szemu ujkrumplit 1 evokanal olivaolajon
sajat gozeben, fedo alatt megparolunk. (keves viz!)

Amig puhul, elkeszitjuk az ontetet:

2 evokanalnyi dijoni mustart 3 kiskanal balzsamecettel, 4 evokanal
olivaolajjal, csipet soval es borssal simara keverunk.

A krumplit leszurjuk, kihutjuk.
Fel karikara vagott porehagymaval, 2 evokanal kapribogyoval es 4-5 db kis
aprora vagott csemeg uborkaval egyutt a mustaros ontetbe forgatjuk.
Friss kakukkfuvel izesitjuk, diszitjuk.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése