2011. június 19., vasárnap

TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK




4 egesz csirkecombhoz: (amit kicsit besozok es allni hagyok):
4 db fott tojas, 1 kis szelet tejbe aztatott kenyer, kozepes voroshagyma, csokor petrezselzemzold, so, bors, 1 nyers tojas




A comb boret teljes hosszaban fellazitom, hogy minel tobb toltelek ferjen ala. Keves olajon az aprora vagott hagymat uvegesre parolom, majd hozzaadom az aprora vagott petrezselyemzoldet. Ezt csak megfuttatom 1 percig, es hulni hagyom. A fott tojas sargajat a kicsavart kenyerrel, soval, borssal, az osszevagdalt tojasfeherjekkel es az egesz nyers tojassal eldolgozom. Az elore besozott csirkecombokat megtoltom a toltelekkel, a nyilasokat hustuvel korbetuzom. A tepsibe keves olajat ontok, amit megforrositok, es a combokat hirtelen atforgatom rajta csak feheredesig. Majd keves vizet alaontve a tepsit befoliazva forro sutoben megsutom. A foliat leveve rola megpiritom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése