2011. június 23., csütörtök

SÜLTKRUMPLI SALÁTA (Újkrumpliból)

SÜLTKRUMPLI SALÁTA (Újkrumpliból)



SULTKRUMPLI SALATA


(RECEPT: KONYHA MAGAZIN 2002. junius) - alapjan


1. A sutot 200 fokra elomelegitjuk.

1 kg ujkrumplit megmosunk, es 2 evokanal olivaolajban megforgatva es kis

tepsiben 1x-2x razogatva 15-20 perc alatt aranyszinure sutjuk.


2. 1 db lehejazott, es vekony karikakra vagott lilahagymabol, egy mareknyi

fekete olivabogyobol, csipet kapribogyobol, 7-8 szem apro koktelparadicsombol,

2 evokanal olivaolajjal, es keves balzsamecettel, csipet soval ontetet keszitunk.


3. A sult krumplit meg melegen beleforgatjuk.


4. Tetejet megszorjuk frissen orolt borssal es langyosan, illetve hidegen talaljuk.
Kira21: en rukolaval koritettem. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése