/GNOCCHI CON GAMBERETTI E ZUCCHINE/
Hozzavalok: (4 szemelyre)
80 dkg friss gnocchi
30 dkg fagyasztott apro rak
2-3 kicsi zsenge cukkini
so, petrezselyemzold, olivaolaj, 1 kanal liszt
keves szaraz feherbor
Egy serpenyoben olivaolajat melegitunk, es a vekony karikara vagott zukkinit
atsutjuk, piritjuk rajta.
Hozzaadjuk a fagyasztott rakokat, meghintjuk a liszttel es
keves szaraz feherborral felontjuk, enyhen
sozzuk, kb. 8-10 percig fozzuk.
Friss vagott petrezselyemzolddel meghintjuk.
Kifozzuk a gnocchit sos forro vizben (amikor feljonnek a viz tetejere,
attol szamitva meg 1 perc), leszurjuk, es a serpenyobe tesszuk, a
ragival ovatosan elkeverjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése