2011. augusztus 30., kedd

GNOCCHI RÁKKAL ES CUKKINIVEL

/GNOCCHI CON GAMBERETTI E ZUCCHINE/



Hozzavalok: (4 szemelyre)

80 dkg friss gnocchi
30 dkg fagyasztott apro rak
2-3 kicsi zsenge cukkini
so, petrezselyemzold, olivaolaj, 1 kanal liszt
keves szaraz feherbor

Egy serpenyoben olivaolajat melegitunk, es a vekony karikara vagott zukkinit
atsutjuk, piritjuk rajta.
Hozzaadjuk a fagyasztott rakokat, meghintjuk a liszttel es
keves szaraz feherborral felontjuk, enyhen
sozzuk,  kb. 8-10 percig fozzuk.
Friss vagott petrezselyemzolddel meghintjuk.

Kifozzuk a gnocchit sos forro vizben (amikor feljonnek a viz tetejere,
attol szamitva meg 1 perc), leszurjuk, es a serpenyobe tesszuk, a
ragival ovatosan elkeverjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése