Zuppa di MAIS, FUNGHI E GAMBERI
Hozzaavalok:
30 dkg fott kukorica
1 kb. 2 cm-es gyomber
2 marek fagyasztott vegyes erdei gomba
2-3 kanal szojaszosz
1 teaskanal cukor, so, bors
1 evokanal etk. kemenyito
20 dkg fagyasztott apro rak
1 tojas, 1 kanal szezamolaj, 1 nagy ujhagyma
Keves olajon megfuttatjuk az aprora vagott ujhagymat es gyombert.
Hozzaadjuk a gombat, a rakot, es a szojaszoszt. Valamint a kukoricat.
5 percig fozzuk, piritjuk, ekkor hozzaadjuk a cukrot, sot es borsot, es felontjuk
3 pohar vizzel.
Kb. 10 percig fozzuk.
Az etkezesi kemenyitot elkeverjuk keves vizzel, es a leveshez ontjuk.
A tojast felverjuk a szezamolajjal, es kevergetve, a forro, fovo levesbe csurgatjuk.
Friss petrezselyemmel megszorjuk , es talaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése